Δωρεάν διαμονή σε πάνω από 450 ακίνητα σε 60 χώρες

 

Δωρεάν καταλύματα B & B σε όλο τον κόσμο και ναι είναι αλήθεια. Σε κάθε γωνιά του κόσμου, όπως σε Ελλάδα, στην Ινδονησία, μία βίλα στην Κύπρο, ένα yurt στην Μογγολία, ένα φουτουριστικό σαλέ στα χιονισμένα βουνά της Ελβετίας ή ένα αγρόκτημα στην Προβηγκία της Γαλλία, σε περιμένει. Το μόνο που μένει είναι να επιλέξεις τον προορισμό και να διαπραγματευτείς μια ανταλλαγή.

Δωρεάν διακοπές με αντάλλαγμα τις δεξιότητες σας σε αγαθά ή υπηρεσίες αντί για μετρητά – είτε πρόκειται για ζωγραφική σε τοίχο, ή διδασκαλία μιας γλώσσας, μαθήματος τανγκό ή παρασκευή σπιτικών chutneys.

Για μία εβδομάδα 19-25 Νοεμβρίου, η πλατφόρμα Barter Week προσφέρει την δυνατότητα δωρεάν διαμονής σε περισσότερα από 450 ακίνητα σε 60 χώρες, ενώ ορισμένα ακίνητα προσφέρουν επίσης ανταλλαγές όλο το χρόνο.

Τα ακίνητα βρίσκονται σε 60 χώρες και σε Ελλάδα, σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, σε ΗΠΑ και Ασία και αφορούν διαμονή σε ξενοδοχεία, εξοχικές κατοικίες, ξενώνες, καταφύγια, ακόμη και αγροικίες του 17ου αιώνα.

Κάθε καταχώρηση περιέχει μια λίστα επιθυμιών φιλοξενίας που περιγράφει τι ζητάει με αντάλλαγμα την δωρεάν φιλοξενία. Μόλις επιλέξετε το B & B που σας ενδιαφέρει και είστε σε θέση να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε από τα αιτήματα που έχουν αναρτηθεί, μπορείτε απλά να επικοινωνήσετε με τους οικοδεσπότες και να αρχίσετε διαπραγματεύσεις.
Αν δεν υπάρχει λίστα επιθυμιών, οι ταξιδιώτες μπορούν να προτείνουν την δική τους ανταλλαγή, ανάλογα με τις δεξιότητες και την φαντασία τους. Ο οικοδεσπότης δέχεται, απορρίπτει ή διαπραγματεύεται μέχρις ότου συμφωνηθεί η ανταλλαγή.

Δωρεάν διαμονή σε πάνω από 450 ακίνητα σε 60 χώρες
Δωρεάν διαμονή σε πάνω από 450 ακίνητα σε 60 χώρες

Οι ιδιοκτήτες B & B που επιθυμούν να εγγραφούν στο Barter Week μπορούν απλά να προσθέσουν το όνομά τους στον ιστότοπο, με μια παρουσίαση, φωτογραφίες και περιγραφές της προσφερόμενης ανταλλαγής.

Η πρωτοβουλία ανήκει στο ιταλικό Settimana del Baratto -που προωθείται από το www.bed-and-breakfast.it – στο πλαίσιο εορτασμού της επιτυχημένης 10ετία τoυ.