Στον πόλεμο της χειραποσκευής

Πελαγώνεις με την χειραποσκευή στην οικονομική σου θέση; Για να μην χάσεις την…μπάλα διάβασε τον οδηγό που ετοιμάσαμε για συμβατικές και low cost αεροπορικές.

Στον πόλεμο της χειραποσκευής
Στον πόλεμο της χειραποσκευής

Για να πληρώσεις πραγματικά φθηνά αεροπορικά εισιτήρια θέλει προσοχή. Οι επιπλέον χρεώσεις αποσκευών εκτινάσσουν τον προϋπολογισμό στα ύψη. 
Πως να αποφύγεις τις παγίδες στην κράτηση για την χειραποσκευή και για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων και χρειαστείς να βάλεις βαθειά το χέρι στην τσέπη;
Κεφάλαιο «αποσκευές» και διάβασε προσεκτικά τους όρους της εταιρείας που ταξιδεύεις, που αλλάζουν συχνά –σε κάποιες αεροπορικές.
Φτάσε στο gate με το μέγεθος της χειραποσκευής που ορίζει η εταιρεία για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Δες τον οδηγό με τις διαστάσεις και το βάρος της χειραποσκευής σε συμβατικές αεροπορικές εταιρείες. 

Στον πόλεμο της χειραποσκευής
Στον πόλεμο της χειραποσκευής

Οι low cost αεροπορικές με την no frills στρατηγική τους μπορεί να κοστίσουν ακριβότερα από μία συμβατική εταιρεία αν δεν διαβαστούν τα «ψιλά γράμματα» με τις κρυφές χρεώσεις. Για την extra χρέωση στην μεταφορά αποσκευών προσοχή.
Στην easyjet για παράδειγμα δεν αρκεί να να χωράει μόνο η χειραποσκευή στο μεταλλικό καλάθι-μετρητή, αλλά τα χερούλια και τα ροδάκια της.  
Εκμεταλλεύσου για πράγματα και την τσάντα σου. Κάποιες low cost εταιρείες όπως η Ryanair για παράδειγμα εκτός από την χειρασποσκευή επιτρέπουν και τσάντα διαστάσεων 35x20x20cm και κάποιες άλλες απεριόριστο βάρος, όπως η Easyjet.

Δες τον οδηγό με τις διαστάσεις και το βάρος της χειραποσκευής σε low cost αεροπορικές εταιρείες. 

Στον πόλεμο της χειραποσκευής
Στον πόλεμο της χειραποσκευής

Ταξιδεύεις με βαλίτσα; Πληρώσε την με on line κράτηση, γιατί στο αεροδρόμιο…απογειώνεται η τιμή της. Επιπλέον κιλά στην βαλίτσα ή στην χειραποσκευή; Πιο φθηνή χρέωση στην περίπτωση ηλεκτρονικής κράτησης.