Τι έκανε ο Ανδρέας Ρουμελιώτης στην Χο Τσι Μινχ

Ναι, ο Ανδρέας Ρουμελιώτης και η Βιβή Συργκάνη με την παρέα τους είναι στην Χο Τσι Μινχ!
Το enallaktikos.gr ταξιδεύει και μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία στην Χο Τσι Μινχ, μία βόλτα με πλοιάριο στον ποταμό Σαϊγκόν και φυσικά τις νέες περιπέτειες του Ανδρέα Ρουμελιώτη. Σιγά μην κάθονταν ήσυχος ο Ανδρέας… 

Ο Ανδρέας Ρουμελιώτης σε νέες περιπέτειες
Τι έκανε ο Ανδρέας Ρουμελιώτης στην Χο Τσι Μινχ

Την “πιο επικίνδυνη” στιγμή της ζωής του στην Χο Τσι Μινχ, μας περιγράφει ο Ανδρέας Ρουμελιώτης από το συναρπαστικό ταξίδι του.
Μας περιγράφει από την Χο Τσι Μινχ:
“Μας κάνει βόλτα στην πόλη μια Εναλλακτική Ομάδα  Ποδήλατών με καρότσα τύπου Γκοτζαμάνης. Τολμάω να προτείνω στον ποδηλάτη να κάτσει εκείνος στην καρότσα και να οδηγήσω εγώ, σοσιαλιστικά… ανάμεσα σε χιλιάδες συγκρουόμενα μηχaνάκια. Επέζησα, αλλά δε νομίζω να έχω κάνει κάτι πιο επικίνδυνο στην ζωή μου”.
Το enallaktikos.gr θα ταξιδεύει για ένα μήνα και από το www.www.www.doreandiakopes.com θα μοιραζόμαστε το οδοιπορικό του. 

Τι έκανε ο Ανδρέας Ρουμελιώτης στην Χο Τσι Μινχ
Τι έκανε ο Ανδρέας Ρουμελιώτης στην Χο Τσι Μινχ

Στην παρέα του Ανδρέα (Αγιο είχε τελικά αυτός ο ποδηλάτης) στο ταξίδι είναι επίσης ένας νεαρός βραβευμένος σκηνοθέτης που θα ετοιμάζει βίντεο για τις αναρτήσεις, μια διακεκριμένη-ταλαντούχος φωτογράφος, η αρχισυντάκτρια του enallaktikos.gr Βιβή Συργκάνη, ένας ψυχαναλυτής – δάσκαλος του τάι τσι, μια ακορντεονίστρια, ένας γνωστός συγγραφέας, ένας σεμνός δημοσκόπος, μία γνωστή ψυχίατρος, ένας γυναικολόγος και ένας οινοποιός.
Για το ταξίδι Καμπότζη-Λάος- Βιετνάμ γράφει η Ζέλα Φυκούρα
Αρχισυνταξία: Βιβή Συργκάνη
Ρεπορτάζ: Το παιδί για όλες τις δουλειές Ανδρέας Ρουμελιώτης
Φωτογραφίες: Λιλή Τσίγκου

Απολαύστε την περιπέτεια τους στο enallaktikos.gr.