Οι πιο επικίνδυνες αεροπορικές εταιρείες

Είναι ριψοκίνδυνες, φθηνές δεν μία ή δύο αλλά 230, απαγορεύεται να πετούν στα σύννεφα της Ευρώπης και μας τις συστήνει με καινούργια λίστα της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Μεταφορών.

www.www.www.www.doreandiakopes.com
Οι πιο επικίνδυνες αεροπορικές εταιρείες

Οι πιο επικίνδυνες αεροπορικές εταιρείες είναι στις χώρες…

Χαμηλή βαθμολογία πήραν οι αεροπορικές εταιρείες που “εξακολουθούν να λειτουργούν σε συνθήκες οι οποίες υπολείπονται των ουσιωδών και διεθνώς αναγνωρισμένων επιπέδων ασφάλειας” από Αφγανιστάν, Ιράκ, Μπενίν, Δημοκρατία του Κονγκό, Σουρινάμ, Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, Τζιμπουτί, Ισημερινή Γουινέα, Ερυθραία, Καζακστάν, Δημοκρατία της Κιργιζίας, Λιβερία, Λιβύη, Μοζαμβίκη, Νεπάλ, Σάο Τομέ και Πρίνσιπε, Σιέρα Λεόνε, Σουδάν και Ζάμπια.
Σε ξεχωριστή κατηγορία υπάγονται επτά αεροπορικές εταιρείες που υπόκεινται σε περιορισμούς λειτουργίας και επιτρέπεται να πετούν στην Ευρωπαϊκή Ενωση μόνο με συγκεκριμένους τύπους αεροσκαφών.
 
www.www.www.www.doreandiakopes.com
Οι πιο επικίνδυνες αεροπορικές εταιρείες

Οι πιο επικίνδυνες αεροπορικές εταιρείες είναι…

Πρόκειται για τις Afrijet και SN2AG (Γκαμπόν), Air Koryo (Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας), Air Service Comores (Κομόρες), Iran Air (Ιράν), TAAG Angolan Airlines (Αγκόλα) και Air Madagascar (Μαδαγασκάρη). Στον νέο κατάλογο αποκαθίσταται η αεροπορική εταιρεία του Καζακστάν Air Astana, τις οποίας οι πτητικές δραστηριότητες στην ΕΕ είχαν περιοριστεί από το 2009. 
Στην νέα λίστα -που δίνεται κάθε χρόνο- η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπενθυμίζει ότι “η Ευρώπη έχει μια από τις καλύτερες επιδόσεις στην αεροπορική ασφάλεια στον κόσμο, χάρη στην αποτελεσματική εφαρμογή υψηλών προδιαγραφών”.

Ολες οι πιο επικίνδυνες αεροπορικές εταιρείες…

…στον  κατάλογο της Ε.Ε. εδώ