Δωρεάν εισιτήρια για φοιτητές

Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για φοιτητές από την Aegean

Στις 28 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι αιτήσεις για δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια της Aegean Airlines σε φοιτητές, από το Πρόγραμμα Στήριξης Φοιτητών “Κοντά στους Νέους”.
Δωρεάν εισιτήρια για φοιτητές
Δωρεάν εισιτήρια για φοιτητές
 
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές που σπουδάζουν μακριά από το σπίτι τους, προσφέροντάς τους 8 εισιτήρια το χρόνο -από Οκτώβριο έως Σεπτέμβριο για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.
Η πρωτοβουλία αυτή, κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2015-2016 αφορά σε:
  • 100 νεοεισαχθέντες φοιτητές από περιοχές που εντάσσονται στα νησιά άγοννης γραμμής (Αστυπάλαια, Ζάκυνθος, Ικαρία, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Κάσος, Καστελόριζο, Κύθηρα, Λέρος, Μήλος, Νάξος, Πάρος, Σκιάθος, Σκύρος, Σύρος) 
  • 150 νεοεισαχθέντες φοιτητές από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Δωρεάν εισιτήρια για φοιτητές
Δωρεάν εισιτήρια για φοιτητές
 
Η επιλογή των φοιτητών για δωρεάν εισιτήρια βασίζεται τόσο στην επιτυχή εισαγωγή σε ένα ελληνικό Πανεπιστήμιο όσο και σε συγκεκριμένα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, ώστε να επωφεληθούν οι νέοι που το έχουν περισσότερο ανάγκη.
Οι αιτήσεις των φοιτητών για δωρεάν εισιτήρια θα υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.kontastousneous.gr από τις 28 Σεπτεμβρίου 2015 στις 12:00 έως τις 30 Οκτωβρίους στις 23:59. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μετά την εγγραφή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.