Ξενοδοχείο swinger στην Κρήτη

 

Καυτές διακοπές σε ξενοδοχείο με ανταλλαγή συντρόφων. Το πρώτο ξενοδοχείο για swingers είναι γεγονός στην Σταλίδα της Κρήτης και είναι ήδη sold out. Ο σεξουαλικός τουρισμός που ξεκίνησε εδώ και 10 χρόνια στις ΗΠΑ, εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς ανά τον κόσμο. 


Ξενοδοχείο swinger στην Κρήτη
Ξενοδοχείο swinger στην Κρήτη
 
hotelswingerspartyfinal Στις 28 Απριλίου το υπερπολυτελές ξενοδοχείο στην Κρήτη υποδέχεται τους πρώτους πελάτες του, 170 ζευγάρια διαφόρων εθνικοτήτων που αρέσκονται στην ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων ακόμα και στις διακοπές τους.
 
Ξενοδοχείο swinger στην Κρήτη
Ξενοδοχείο swinger στην Κρήτη
 
moonlightdreamswinger-2x Τo Ολλανδικό τουριστικό γραφείο του SDC που είναι τα μεγαλύτερα swingers πρακτορεία της Ευρώπης που κλείνει τουριστικά πακέτα σε χιλιάδες μέλη του, διασφαλίζοντας… απόλυτη εχεμύθεια, διακινεί ταξιδιώτες του είδους και στα Ελληνικά νησιά. Έχει ήδη προγραμματίσει να φέρει στο ξενοδοχείο στην Σταλίδα για πέντε ημέρες ζευγάρια από την Ολλανδία, Αμερική, Βραζιλία, Νότια Αφρική και από την Σαουδική Αραβία, που αναζητούν περιπέτειες και ερωτική συνεύρεση με άλλα ετερόφυλα ζευγάρια σε τόπους μακρινούς. Οι χώροι του έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να θυμίζουν τον απόλυτο ερωτικό παράδεισο που θα φιλοξενηθούν οι ιδιαίτερα απαιτητικοί πελάτες του.
 
Ξενοδοχείο swinger στην Κρήτη
Ξενοδοχείο swinger στην Κρήτη
 
hotelswingerspartyfinal «Αρώματα πορτοκαλιάς και γιασεμιού θα υποδεχτούν τα τολμηρά ζευγάρια και ένα ποτήρι παγωμένη ρακή. Αυτή είναι η τέλεια υποδοχή της άνοιξης για να αλλάξετε και να… ανάψετε» αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στην ιστοσελίδα, ενώ γίνεται ειδική αναφορά στις ομορφιές και στα αξιοθέατα του νησιού.
Η Ελλάδα, είναι ήδη στον χάρτη των 11 χωρών για swinger ταξίδια με τα νησιά μας σε Αιγαίο και Ιόνιο να κρατούν τα σκήπτρα στις… ξεσαλωτικές διακοπές χωρίς κανόνες.