Νέος διαγωνισμός για Λαγκάδια


Νέος διαγωνισμός και φύγαμε για Λαγκάδια Αρκαδίας.

Συντονιστείτε, ακούστε τα όλα και κερδίστε αποδράσεις!
“Παραπολιτικά 90,1 FM” και το www.www.www.www.doreandiakopes.com σας κάνουν δώρο ένα 3ήμερο απόδρασης από την καθημερινότητα με 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα με πρωινό στο παραδοσιακό και γραφικό χωριό της Αρκαδίας, τα Λαγκάδια σε ένα από τα τρία καταλύματα του Ομίλου Maniatis Hotels & Resort”.  

Στα Λαγκάδια που είναι κτισμένα σε μια απότομη πλαγιά του Μαινάλου, μέσα σε πλούσια βλάστηση και μοιάζουν να κρέμονται πάνω από το άγριο φαράγγι του ποταμού Τουθόα βρίσκονται οι μονάδες Maniatis Hotels & Resort. Με τρεις καλαίσθητες και ευρύχωρες ξενοδοχειακές μονάδες η οικογένεια Μανιάτη συνδυάζει εδώ και 50 χρόνια την παραδοσιακή φιλοξενία και ατμόσφαιρα με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Καταλύματα όπου η κομψή πολυτέλεια και το τοπικό χρώμα συναντιούνται δημιουργώντας έναν ρομαντικό παράδεισο στα Αρκαδικά βουνά.

Νέος διαγωνισμός για Λαγκάδια
Νέος διαγωνισμός για Λαγκάδια

Τα τρία καταλύματα το «Κεντρικόν», το Lagadia Seasons και το boutique hotelστην καρδιά του Μαίναλου Lagadia Resortδένουν  αρμονικά με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του τόπου, ενώ είναι διαμορφωμένα κατάλληλα ώστε να προσφέρουν άριστη λειτουργικότητα στους φιλοξενούμενους. Οι σύγχρονες υπηρεσίες και η εξαιρετικά φιλική ατμόσφαιρα των μονάδων εξασφαλίζουν μια αξέχαστη διαμονή σε έναν οικισμό αρμονικά ενταγμένο στο φυσικό περιβάλλον. Τα δωμάτια μοναδικά διακοσμημένα, προσφέρουν υπέροχη θέα στη γύρω περιοχή.

Νέος διαγωνισμός για Λαγκάδια
Νέος διαγωνισμός για Λαγκάδια
Τα Λαγκάδια προσφέρονται για απολαυστικές πεζοπορίες, τόσο εντός του οικισμού, όσο και στα όριά του, με μονοπάτια που οδηγούν σε ειδυλλιακά σημεία, όπως το μαγευτικό φαράγγι του Τουθόα. Πεζοπορίες διοργανώνονται συχνά από τα ξενοδοχεία του ομίλου ενώ υπάρχουν διαδρομές που προσφέρονται και για ποδηλασία, με ποδήλατα που θα βρείτε στις μονάδες. Σε μισή ώρα από τα Λαγκάδια μπορείτε να πάτε στον Λούσιο για πεζοπορία, rafting, κολύμπι, στο Χιονοδρομικό Μαινάλου για σκι και άλλα χειμερινά σπορ και στην Λίμνη Λάδωνα για πεζοπορία, rafting, κολύμπι, ψάρεμα, ποδηλασία, ορειβασία.
Ραντεβού κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ 20.00 με 22.00 στο Παραπολιτικά 90,1 FM στην εκπομπή “Χαίρω Πολύ”.
Για να μπείτε στην κλήρωση για την 3ήμερη διαμονή στ
o Αρκαδικό χωριό Λαγκάδια:

ΣΤΕΙΛΤΕ SMS ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ:
ΠΑ (κενό), ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΛΑΓΚΑΔΙΑ
ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ 19000
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
1.Ημερομηνία κλήρωσης Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015, στην διάρκεια της εκπομπής «Χαίρω Πολύ» 20:00 με 22:00.
2.Για την κράτηση ο τυχερός θα πρέπει να επικοινωνήσει με την Διεύθυνση του ξενώνα για έλεγχο της διαθεσιμότητας.
3.Η διαμονή ισχύει για το 2015 και εξαιρούνται ημερομηνίες εορτών και αργιών.
4.Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί από τις σελίδες parapolitika.grΠαραπολιτικά
90,1
fm και doreandiakopes του Facebook.
Το doreandiakopes και ο Παραπολιτικά 90,1 ευχαριστούν την Διεύθυνση του  Ομίλου “Maniatis Hotels & Resort” για την προσφορά. 

Νέος διαγωνισμός για Λαγκάδια
Νέος διαγωνισμός για Λαγκάδια
Νέος διαγωνισμός για Λαγκάδια
Νέος διαγωνισμός για Λαγκάδια
Νέος διαγωνισμός για Λαγκάδια
Νέος διαγωνισμός για Λαγκάδια