Πόλεις value for money

Πόλεις value for money και κούκλες για το 2015.

Είναι οι 100 πόλεις με τις πιο φθηνές τιμές σε καταλύματα για το 2015. Εκτός από οικονομικές είναι και…κούκλες, βγαλμένες σαν από παραμύθι και απάτητες από τις ορδές των τουριστών.
Στην λίστα τους φιγουράρουν τα Χανιά, το Ναύπλιο και η Θεσσαλονίκη, ενώ αρκετές βρίσκονται δίπλα μας στην γειτονιά των Βαλκανίων. 

Πόλεις value for money
Πόλεις value for money

Τις πόλεις value for money για το 2015 μας τις συστήνει με μία λίστα αξιολόγησης των ξενοδοχείων με βάση την τιμή (μέση ξενοδοχειακή τιμή/ διανυκτέρευση/2κλινο) και τη δημοτικότητα τους  η  trivago.gr

Πόλεις value for money
Πόλεις value for money
Φθηνές πόλεις για διακοπές και η δημοτικότητά τους  προκύπτει από 140 εκατομμύρια κριτικές ταξιδιωτών για τους προορισμούς αυτούς, που έχουν γραφτεί σε περισσότερα από 200 διαφορετικά booking sites. 

Πόλεις value for money
Πόλεις value for money το Μόσταρ

Το Μόσταρ, το «μαργαριτάρι των Βαλκανίων», στη Βοσνία- Ερζεγοβίνη έρχεται πρώτο στην λίστα των 100 best value πόλεων για το 2015 με 97,3%. Η πιο φθηνή πόλη για διακοπες το 2015 στην Βοσνία Ερζεγοβίνη μας ταξιδεύει πίσω στον χρόνο, δίπλα στις όχθες του ποταμού Νερέτβα.

Πόλεις value for money
Πόλεις value for money, Νόβι Σαντ
Η Νόβι Σαντ της Σερβίας, χτισμένη στις όχθες του Δούναβη που έχει χαρακτηριστεί και ως η «Αθήνα της Σερβίας» βρίσκεται στην δεύτερη θέση στην λίστα με τις πιο φθηνές πόλεις για ταξίδι με  97,18%, ενώ στην ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η μακρινή πόλη της Κίνας Λιγιάνγκ, με ποσοστό δημοτικότητας 96,99%. 

Πόλεις value for money
Πόλεις value for money, Φιλιππούπολη
Η τέταρτη πιο φθηνή πόλη για ταξίδι είναι η Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Πολιτισμού 2019, το Πλόβντιβ (Φιλιππούπολη) της Βουλγαρίας με ποσοστό 96,96%. Πόλη με ιστορία 6000 ετών, μία από τις αρχαιότερες κατοικημένες πόλεις της Ευρωπαϊκής ηπείρου. 

Πόλεις value for money
Πόλεις value for money, Χανιά
Από την λίστα με τις πιο φθηνές πόλεις δεν λείπει και η Ελλάδα. Τα Χανιά είναι στην 25η θέση, με ποσοστό 95,79%, στην 39η θέση βρίσκεται το ρομαντικό Ναύπλιο, με  95,04% και στην 95η θέση, με 90,07% είναι η Θεσσαλονίκη.