Πολυτελή διαμονή low budget

Διαμονή, τιμές low budget χωρίς εκπτώσεις στις ανέσεις και το κλειδί στο χέρι. Βαρεθήκατε απότην διαμονή σας σε ξενοδοχεία; Ψάχνετε να βρείτε κάτι πιο οικονομικό στο ταξίδι για δύο ή με την παρέα σας; Τιμές που να αγγίζουν τιμές ξενοδοχείου 2 αστέρων, χωρίς εκπτώσεις στην άνεση;

Η απάντηση βρίσκεται στην ενοικίαση σπιτιού, διαμερίσματος ή βίλας αντί ξενοδοχείου πληρώνοντας τα μισά λεφτά. Αυτή είναι η τελευταία μόδα των «κοινωνικών ταξιδιών» που εξαπλώνεται ραγδαία και θέλει τους ταξιδιώτες να ζουν αυθεντικές εμπειρίες σαν ντόπιοι στον προορισμό που επισκέπτονται, μακριά από τα δωμάτια των ξενοδοχείων.

Πολυτελή διαμονή low budget
Πολυτελή διαμονή low budget
key_exchange1600 Ο ιδιοκτήτης σας δίνει το κλειδί στο χέρι και τον ξαναβλέπετε στην αναχώρησή σας. Ψάχνετε για να μείνετε σε ένα διαμέρισμα τύπου loft της Νέας Υόρκης, ένα διαμέρισμα στην καρδιά του Βερολίνου ή ένα κάστρο στην αγγλική ύπαιθρο, δωμάτιο σ’ ένα γερανό στην Ολλανδία ή για ένα διαμέρισμα φθηνό; Επιλέξτε ανάμεσα σε εκατοντάδες στούντιο ή σπίτια που ικανοποιούν και τις πιο ακραίες επιθυμίες σας και προσφέρουν όλες τις ανέσεις για την διαμονή στο ταξίδι σας.

Πολυτελή διαμονή low budget
Πολυτελή διαμονή low budget

smart-logoΟι τιμές αν και…γενναία χαμηλές σε σχέση με αυτές των ξενοδοχείων διαφέρουν ανάλογα τον προορισμό, την εποχή, τις υπηρεσίες και τους όρους ενοικίασης. Τα περισσότερα διαμερίσματα είναι πλήρως επιπλωμένα, διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις (θέρμανση, ψύξη, wi-fi, τηλεόραση, γκαράζ, κήπο, barbeque, πισίνα κ.ά).

Πολυτελή διαμονή low budget
Πολυτελή διαμονή low budget

 

Πρόκειται για μία συμφέρουσα για την τσέπη σας λύση διαμονής, αν λάβετε υπ’ όψιν σας ότι τα περισσότερα στούντιο διαθέτουν και κουζίνα κι έτσι εξοικονομείτε χρήματα και από την διατροφή σας.

medium-idea-33-3-15037Κερδίστε χρήματα

Είναι η ιδανική ιδέα για μια μεγάλη παρέα που ταξιδεύει στο εξωτερικό και θέλει να επωφεληθεί από τις ανέσεις ενός σπιτιού πληρώνοντας λιγότερα χρήματα. 

Πολυτελή διαμονή low budget
Πολυτελή διαμονή low budget

824701_block_512x512Σε αναζήτηση που κάναμε για τα πανάκριβα σε τιμές Χριστούγεννα για διαμονή από 24/12 έως 28/12 βρήκαμε διαμερίσματα -κεντρικά και σε καλές περιοχές- σε 
27a1-1Λονδίνο στούντιο/2 ατόμων/1 υπνοδωμάτιο/1 μπάνιο από 58€/διανυκτέρευση
27a1-1
Παρίσι
στούντιο/2 ατόμων/1 υπνοδωμάτιο/1 μπάνιο από 72€/διανυκτέρευση
27a1-1Βερολίνο στούντιο/2 ατόμων/1 υπνοδωμάτιο/1 μπάνιο από 38€/διανυκτέρευση

hotel Οι τιμές ξενοδοχείων τις αντίστοιχες ημερομηνίες-σε κεντρικά σημεία σε καλές περιοχές και με εξαιρετικές κριτικές ήταν για 

27a1-1Λονδίνο 142€/διανυκτέρευση/2κλινο/πρωινό
27a1-1Παρίσι 101€/διανυκτέρευση/2κλινο/πρωινό
27a1-1Βερολίνο από 84€/διανυκτέρευση/2κλινο/πρωινό.

Πολυτελή διαμονή low budget
Πολυτελή διαμονή low budget

euro-xxlΠληρωμή

27a1Οι ενοικιάσεις διαμερισμάτων τις περισσότερες φορές γίνονται απ’ ευθείας με τους ιδιοκτήτες ή μέσω κράτησης από sites.
27a1Επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τους ιδιοκτήτες του σπιτιού ή το γραφείο ενοικίασης.
27a1Υπολογίστε προκαταβολή της τάξεως των 20-30% μέσω πιστωτικής κάρτας ή μέσω Paypal.
27a1Διαβάστε με προσοχή την σύμβαση ενοικίασης για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων όταν φτάσετε εκεί.
27a1Στην περίπτωση που δώσετε εγγύηση –για τυχόν ζημιές κατά την διαμονή σας- θα πρέπει να σας δοθεί πίσω κατά την αναχώρηση σας.

Αναζητήστε τα διαμερίσματα στις δύο μεγαλύτερες ιστοσελίδες του είδους Wimdu.co.uk και Airbnb.