Ηouse Sitting για δωρεάν διακοπές

Ηouse Sitting, η νέα μόδα για δωρεάν διακοπές –ε, κρίση οικονομική έχει όλος ο κόσμος- που κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς. Δωρεάν διακοπές σε σπίτι με υποχρέωση την φροντίδα…τον σκύλου ή της γάτας ή απλά του σπιτιού. Ναι, σωστά διαβάσατε. 

Ηouse Sitting για δωρεάν διακοπές
Ηouse Sitting για δωρεάν διακοπές σε σπίτι

medium-idea-33-3-15037 Η ιδέα είναι απλή. Κάποιος φεύγει για διακοπές και παραχωρεί το σπίτι του –sit- για δωρεάν διακοπές σε κάποιον άλλον -sitter.
hs Οι λόγοι, ποικίλλουν και έχουν να κάνουν από την φροντίδα κατοικίδιων –που υπάρχει και η μεγαλύτερη ζήτηση- μέχρι την φροντίδα του σπιτιού όπως κήπος ή ζημιές ή ακόμα και να λειτουργήσει η παρουσία του sitter ως αποτρεπτικός παράγοντας για κλέφτες.
member Όπως και να έχει ένα σας ενδιαφέρει αυτός ο τρόπος διακοπών γίνεται μέλος (με μηνιαία συνδρομή 6€), φτιάξτε εδώ το προφίλ σας και αναζητήστε το σπίτι που θέλετε να κάνετε δωρεάν διακοπές. Θα έχετε καθημερινή ενημέρωση μέσω email για τις προσφορές των σπιτιών.

Ηouse Sitting για δωρεάν διακοπές
Ηouse Sitting για δωρεάν διακοπές σε σπίτι

hs Αρχικά, θα πρέπει να πείσετε τον ιδιοκτήτη ότι είστε το κατάλληλο άτομο για να σας δώσει τα κλειδιά του σπιτιού του και ότι θα φέρετε σε πέρας το έργο που έχετε αναλάβει (προσοχή μην υπερβάλλετε στα προσόντα σας, δηλώνοντας ψευδώς θηριοδαμαστής, πολυτεχνίτης ή αρχιτέκτονας κήπου). Φυσικά φεύγοντας θα αφήσετε το σπίτι στην κατάσταση που το βρήκατε.
info Ήδη, υπάρχουν αρκετές προσφορές για την Ευρώπη σε Αγγλία και Γαλλία οι περισσότερες για την περίοδο των Χριστουγέννων μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι ακόμα και σε φάρμα!
Καλή διαμονή!