Ξενοδοχεία για γυμνιστές

Δωμάτια για γυμνιστές

Ξενοδοχεία για πρωτόπλαστους, για όσους λατρεύουν τις διακοπές χωρίς φύλλο συκής στην Ελλάδα; Κι όμως υπάρχουν και στην χώρα μας άρτια οργανωμένα ξενοδοχεία για γυμνιστές, που απολαμβάνουν από τις βουτιές μέχρι τα κοκτέιλ τους στο μπαρ χωρίς ρούχα από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου. 
Είναι ελάχιστα αλλά κάνουν θραύση τόσο σε ξένους όσο και σε Έλληνες πελάτες.

 

Ξενοδοχεία για γυμνιστές
Ξενοδοχεία για γυμνιστές

Και μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό γιατί οι γυμνιστές δεν βγαίνουν από τα ρούχα τους για ερωτικούς λόγους αλλά γιατί έτσι αισθάνονται πιο απελευθερωμένοι και πιο κοντά στη φύση. Άλλωστε ο αγγλικός όρος για τον γυμνισμό  «naturism» αναφέρεται στην τάση των γυμνιστών να έρθουν όσο πιο κοντά στη φύση γίνεται. Οι κανονισμοί στις μονάδες είναι αυστηροί και απομακρύνονται οι πελάτες με ανάρμοστη συμπεριφορά, όπως επιδειξιμανία σεξουαλικού ενδιαφέροντος ή ερωτικές περιπτύξεις παρουσία τρίτων στους εξωτερικούς χώρους.

Ξενοδοχεία για γυμνιστές
Ξενοδοχεία για γυμνιστές

Όσο για τις τιμές τους, είναι σε φυσιολογικά επίπεδα. Υπολογίστε 95€/2κλινο δωμάτιο/πρωινό – ημιδιατροφή την ημέρα. Ξενοδοχεία για γυμνιστές ή αλλιώς πελάτες “ειδικού τουρισμού” με περιβάλλον που δεν θα είστε δακτυλοδεικτούμενοι και με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό θα βρείτε σε Κρήτη, Κεφαλονιά και Ρόδο.  

Ξενοδοχεία για γυμνιστές
Ξενοδοχεία για γυμνιστές

Στην Κρήτη το Vritomartis στα Σφακιά με θέα το Λιβυκό Πέλαγος και τα Λευκά Όρη. Χαλαρό και φιλικό περιβάλλον. Όλοι οι εξωτερικοί χώροι είναι γυμνιστικοί ή προαιρετικής ένδυσης όλες τις ώρες ενώ ρούχα (έστω πετσέτα ή παρεό) πρέπει να φοριούνται σε όλους τους εσωτερικούς χώρους. Οικογενειακό ξενοδοχείο για φυσιολάτρες με ειδικές ανέσεις και για τα παιδιά. 
Οι πελάτες έχουν να διαλέξουν ανάμεσα στα καταλύματα του ξενοδοχείου και τα ξεχωριστά μπάνγκαλοου. 

Ξενοδοχεία για γυμνιστές
Ξενοδοχεία για γυμνιστές
 Το ξενοδοχείο Vassaliki Naturist Club, στον Βασιλικό Κεφαλονιάς (δέκα λεπτά από το Αργοστόλι) λειτουργεί ως ξενοδοχείο γυμνιστών από το 2010. Βρίσκεται στο όμορφο κατάφυτο τοπίο του Βασιλικού, ενός γραφικού χωριού ανέγγιχτου από τον τουρισμό. Η μονάδα περιβάλλεται από καταπράσινους ελαιώνες και πεύκα. 
Ξενοδοχεία για γυμνιστές
Ξενοδοχεία για γυμνιστές

Το εξωτικό Naturist Angel στην Ρόδο στο Παραδείσι, στο 18ο χλμ Ρόδου-Καμείρου βρίσκεται λίγα μέτρα από τη θάλασσα, μέσα σε  χουρμαδιές, φοινικιές, μπανανιές και τεράστια πεύκα. Η μονάδα λειτουργεί σε συνεργασία με τη Διεθνή Ομοσπονδία Γυμνιστών και σύμφωνα με τον κανονισμό του ο γυμνισμός είναι υποχρεωτικός σε όλους τους εξωτερικούς χώρους που βρίσκονται στα όρια των εγκαταστάσεων του από το πρωί μέχρι τη δύση του ήλιου. Αντίθετα στους εσωτερικούς χώρους οι πελάτες δεν μπορούν να κυκλοφορούν χωρίς ρούχα. Δέχεται μόνο ζευγάρια ή οικογένειες και οι singles πελάτες γίνονται δεκτοί κατόπιν απόφασης της διεύθυνσης. 

Ξενοδοχεία για γυμνιστές
Ξενοδοχεία για γυμνιστές

Αν αποφασίσετε να κάνετε διακοπές σε ξενοδοχείο απαλλαγμένοι απ’ όλα τα περιττά ρούχα, ας έχετε κατά νου τον δεκάλογο των γυμνιστών:

  1. Ο γυμνισμός δεν πρέπει να συσχετίζεται με την οποιουδήποτε τύπου σεξουαλική αναζήτηση.
  2. Δεν αποτελεί δικαίωμα μιας συγκεκριμένου σεξουαλικού προσανατολισμού ομάδας αλλά όλων ανεξαιρέτως.
  3. Ο γυμνισμός δεν πρέπει να συνδέεται με την επιδειξιμανία και την ηδονοβλεψία.
  4. Ο γυμνισμός ενέχει ερωτισμό αλλά δεν αποτελεί σεξουαλική έκφραση.
  5. Οι γυμνοί φίλοι απολαμβάνουν και μοιράζονται την εμπειρία του γυμνισμού ως έκφραση ουσιαστικής σωματικής και πνευματικής /ψυχικής επαφής και όχι ως λανθάνουσα σεξιστική επιθυμία.
  6. Ο γυμνισμός αποτελεί ιδεολογία με την έννοια ότι προσδιορίζεται από ένα σύστημα εννοιών όπως: αυτοεκτίμηση, φυσιολατρία, ελευθερία έκφρασης, απενοχοποίηση, αληθινή επαφή, φυσικότητα.
  7. Ο γυμνισμός για πολλούς ανθρώπους δεν περιορίζεται στην φύση ή στο νερό αλλά μπορεί να αποτελέσει συνήθεια της καθημερινότητας τους στον προσωπικό τους χώρο. Η αίσθηση της γυμνής παρέας μέσα σ’ ένα σπίτι δεν πρέπει να θεωρείται ύποπτη ή ενοχοποιητική κατάσταση, ούτε να συνοδεύεται από υπαινιγμούς σεξουαλικότητας.
  8. Οι γυμνοί φίλοι μπορούν να συνυπάρχουν ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού, αρκεί να είναι συνειδητοποιημένοι γυμνιστές.
  9. Ο γυμνισμός δεν ακυρώνει τις ορμές μας, ούτε απαγορεύει την με οποιοδήποτε τρόπο έκφρασή τους. Μπορεί ως έννοια να περιέχει και την ερωτική έκφραση, αλλά δεν πρέπει επ’ ουδενί να προσδιορίζεται από αυτήν.
  10. Ο γυμνισμός είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος (όχι βέβαια ο μοναδικός) να γνωρίσουμε και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, όπως και να γνωρίσουμε και να αγαπήσουμε και τους άλλους χωρίς μάσκες, ρετουσαρίσματα και υποκριτικές εκδηλώσεις.