Τop Secret για φθηνή διαμονή

Τop Secret.

Αυτό κι αν είναι μυστικό! Και μάλιστα για φθηνή διαμονή ανά τον κόσμο ακόμα και αν κλείσεις την τελευταία στιγμή.  Κάνεις κράτηση και έχεις ραντεβού στα…τυφλά με το φθηνό δωμάτιο του 4* ή 5*
 

Τop Secret για φθηνή διαμονή
Τop Secret για φθηνή διαμονή

ξενοδοχείου, αφού ολοκληρώσεις όλες τις διαδικασίες. 
Πώς θα σας φαινόταν να κλείσετε ένα μυστικό ξενοδοχείο με έκπτωση έως και 35%; Εμένα προσωπικά δεν θα με χάλαγε. Τι είναι το μυστικό ξενοδοχείο;  Είναι μία νέα μόδα με αρκετό μυστήριο και οικονομία στην τσέπη μας. Οι ξενοδόχοι που δεν θέλουν να μείνουν άδεια τα δωμάτια τους τα δίνουν σε χαμηλές τιμές την τελευταία ώρα. 

Τop Secret για φθηνή διαμονή
Τop Secret για φθηνή διαμονή
Το lastminute.com προσφέρει γενναίες εκπτώσεις σε όσους επιλέξουν ξενοδοχείο με μοναδικά κριτήρια την περιοχή (βλέπετε χάρτη), τα αστέρια του καθώς και πληροφορίες του τύπου «εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις, φιλική εξυπηρέτηση, είναι το ιδανικό στο κέντρο της πόλης για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή επισκέπτες. Μία προσφορά που πραγματικάδεν πρέπει να χάσετε». 
Η αποκάλυψη του ονόματος του ξενοδοχείου  έρχεται μετά την ολοκλήρωσή της κράτησης και όπως μας πληροφορεί η πλατφόρμα «see everything before you book, except the hotel name».