Νέος διαγωνισμός για Μύκονο

Νέος διαγωνισμός με δώρο 3ήμερη διαμονή στην Μύκονο

Συντονιστείτε, ακούστε τα όλα και κερδίστε αποδράσεις!
Τα “Παραπολιτικά 90,1 FM” και το www.www.www.www.doreandiakopes.com σας κάνουν δώρο ένα 3ήμερο χαλάρωσης με 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα με πρωινό στο Rhenia Hotel & Bungalows  στην κοσμοπολίτική Μύκονο.

Το ξενοδοχείο μια όαση ηρεμίας, είναι χτισμένο σε παραδοσιακό κυκλαδίτικο στιλ και σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον του νησιού. Βρίσκεται στον όρμο του Τούρλου μόλις 2χλμ από την πόλη της Μυκόνου, που χτυπάει η  καρδιά της παγκοσμίου φήμης νυχτερινής ζωής του νησιού. Η ιδιαίτερη θέση του ξενοδοχείου πάνω στην πλαγιά των βράχων, του εξασφαλίζει μία φυσική προστασία από τους Βοριάδες, ανταμείβοντας ταυτόχρονα τους επισκέπτες του, με μια θέα της Μυκόνου που κόβει την ανάσα. Οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου, τα δωμάτια και τα bungalows είναι άρτια εξοπλισμένα για να προσφέρουν στους επισκέπτες τους όλες τις απαραίτητες παροχές για τις άνετες διακοπές τους με στυλ, άνεση και μινιμαλιστική γοητεία της Μυκόνου!
Χαλαρώστε, συντονιστείτε μαζί μας στους 90,1 fm και παραδοθείτε στην φιλοξενία του Rhenia Hotel & Bungalows.
Ραντεβού κάθε βράδυ μέχρι και την Παρασκευή 1η Αυγούστου  στις 22.00 στα Παραπολιτικά 90,1 FM στην εκπομπή “Χαίρω Πολύ”.
Για να μπείτε στην κλήρωση της ερχόμενης Παρασκευής, για την 3ήμερη διαμονή στην Μύκονο, καθημερινά από τις 22.00 μέχρι τη 01.00:          
ΣΤΕΙΛΤΕ SMS ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ:
ΠΑ (κενό), ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΜΥΚΟΝΟΣ
ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ 19000
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
  1. Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού 01/08/2014.
  2. Η διαμονή ισχύει από 18/08/2014 έως 31/08/2014.
  3. Για την ημερομηνία κράτησης ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει με την Διεύθυνση του ξενοδοχείου για έλεγχο της διαθεσιμότητας.
  4. Ο νικητής θα ανακοινωθεί από τις σελίδες του parapolitika.gr, Παραπολιτικά 90,1 fm, doreandiakopes του FACEBOOK. 
Νέος διαγωνισμός για Μύκονο
Νέος διαγωνισμός για Μύκονο
Νέος διαγωνισμός για Μύκονο
Νέος διαγωνισμός για Μύκονο
Νέος διαγωνισμός για Μύκονο
Νέος διαγωνισμός για Μύκονο