Φθηνά όπως οι ξένοι τουρίστες

Φθηνές διακοπές στην Ελλάδα πληρώνοντας όπως οι ξένοι τουρίστες

Κι όμως μπορούν οι Έλληνες να κάνουν διακοπές με τιμές ξένων τουριστών. Το ότι πληρώνουμε ακριβότερα από τους ξένους τουρίστες στο αγαπημένο μας νησί και εκνευριζόμαστε έχει να κάνει με το ότι δεν ξέρουμε «που» και «πως» να ψάξουμε.  

Φθηνά όπως οι ξένοι τουρίστες
Φθηνά όπως οι ξένοι τουρίστες

Αν νομίζετε ότι είναι πρόβλημα του Έλληνα τουρίστα πλανάστε. Ακριβότερα από τον Γερμανό και τον Άγγλο πληρώνουν τις εσωτερικές διακοπές τους όλοι οι κάτοικοι των  δημοφιλών καλοκαιρινών τουριστικών προορισμών και ιδιαίτερα της Μεσογείου.

Λύση υπάρχει, αρκεί ένα κλικ στις σωστές διευθύνσεις στον υπολογιστή σας. Και πριν φτάσουμε ως εκεί ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.

Φθηνά όπως οι ξένοι τουρίστες
Φθηνά όπως οι ξένοι τουρίστες
Η διαφορά στις τιμές με τους ξένους που αγοράζουν φθηνότερα τα δωμάτια απ’ ότι οι Έλληνες έχει να κάνει με τους κανόνες της αγοράς. Οι ξενοδόχοι πουλάνε 6 μήνες νωρίτερα «χονδρική» τα δωμάτιά τους στους ξένους τour οperators, οι οποίοι με την σειρά τους –έχοντας εξασφαλίσει χαμηλές τιμές- τα πουλάνε φθηνά και νωρίς στους πελάτες τους είτε αυτόνομα είτε με το αεροπορικό εισιτήριο.

Φθηνά όπως οι ξένοι τουρίστες
Φθηνά όπως οι ξένοι τουρίστες
Τour οperator για κρατήσεις στην εσωτερική αγορά από Ελληνες τουρίστες δεν υπάρχει, αν και πολλά ελληνικά ταξιδιωτικά γραφεία διαθέτουν εγγυημένα χαμηλότερες τιμές από τις τιμές που δίνουν στους μεμονωμένους πελάτες τα ξενοδοχεία. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να ανταγωνιστούν εταιρείες κρατήσεων από χώρες με διαφορετικό νόμισμα που συμφέρει συναλλαγματικά.
Υπάρχουν sites που εξασφαλίζουν στους Έλληνες τιμές τουρίστα εξωτερικού για να απολαύσουν οικονομικά τις διακοπές τους πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα ή μέσω paypal.  

Φθηνά όπως οι ξένοι τουρίστες
Φθηνά όπως οι ξένοι τουρίστες
Ψάξαμε και βρήκαμε ιστοσελίδες που εξασφαλίζουν εγγυημένα οικονομικές τιμές για τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Σε αναζήτηση μας για τον μήνα Ιούλιο και δείτε τιμές.
7μέρες/6 διανυκτερεύσεις/2κλινο/πρωινό, σε:
  • Καμάρι Σαντορίνης 352€ (29€ άτομο/ημέρα)
  • Μπούκαρι Κέρκυρα 267€ (23€ άτομο/ημέρα)
  • Αγία Μαρίνα Αίγινα 224€ (18€ άτομο/ημέρα)
  • Πατητήρι Αλόννησος 207€ (17€ άτομο/ημέρα)
  • Πίσω Λιβάδι Πάρος 198€ (16€ άτομο/ημέρα)
  • Ελούντα Αγιος Νικόλαος 180€ (15€ άτομο/ημέρα)
Αναζητήστε τις φθηνές τιμές διακοπών σε:
www.TripAdvisor.com
www.Selloffvacations.com
www.expedia.com
www.cheaptickets.com

www.hotels.com
www.booking.com
www.hotelier365.com
www.lastminute.com
www.thomascook.com