Δωρεάν διακοπές για νέους στην Γερμανία

Δωρεάν διακοπές για νέους στο κρατίδιο του Εσσεν στην Γερμανία

Δωρεάν διακοπές μέσα από πρόγραμμα μπορούν να κάνουν νέοι 18 έως 20 ετών από την Πελοπόννησο, σε eurocamp στο Edersee και στο Wetzlar της Γερμανίας από 3 μέχρι 15 Αυγούστου.

Δωρεάν διακοπές για νέους στην Γερμανία
Δωρεάν διακοπές για νέους στην Γερμανία

Στην θεματική κατασκήνωση «Ο Ρατσισμός στον Αθλητισμό – Ο Αθλητισμός ενάντια στο Ρατσισμό» οι νέοι θα κάνουν δωρεάν διακοπές στην Γερμανία και παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή και να ανταλλάξουν απόψεις με νέους από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Η συμμετοχή της Πελοποννήσου στο πρόγραμμα για δωρεάν διακοπές για νέους στην Γερμανία γίνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτύξει η Περιφέρεια με το κρατίδιο της Γερμανίας. Στο θεματικό eurocamp θα συμμετέχουν νέοι από Jaroslawl (Ρωσία), Wielkopolska (Πολωνία), Frydek–Mistek (Τσεχία), Verona (Ιταλία), Emilia – Romagna (Ιταλία), Navarra (Ισπανία), Mora (Πορτογαλία), Gotland (Σουηδία), Έσσεν (Γερμανία).

Δωρεάν διακοπές για νέους στην Γερμανία
Δωρεάν διακοπές για νέους στην Γερμανία
Το πρόγραμμα δωρεάν διακοπές για νέους στην Γερμανία περιλαμβάνει αθλητικές δραστηριότητες, επισκέψεις σε πολιτιστικά μνημεία και περιοχές φυσικού κάλλους της περιοχής, ημερίδες. Κάθε βραδιά θα είναι αφιερωμένη στην κάθε Περιφέρεια και θα περιλαμβάνει ομαδικά παιχνίδια, σκετς, τραγούδια, χορούς, video clips, κλπ που θα μπορέσουν να φέρουν την κουλτούρα και τις παραδόσεις της κάθε Περιφέρειας κοντά στις υπόλοιπες.
Οι ενδιαφερόμενοι νέοι και νέες, ηλικίας 18-20 ετών, γνώστες ξένης γλώσσας -κατά προτίμηση Γερμανικής- μπορούν να υποβάλλουν το αίτημά τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση magklari@arcadia.gr, μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουνίου.
Η φιλοξενία στην κατασκήνωση (διανυκτέρευση, γεύματα, μετακινήσεις, κλπ) είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα καλύψουν το κόστος των χαμηλών αεροπορικών εισιτηρίων.
Πληροφορίες  στο τηλέφωνο 2713601116 ή στους συνδέσμους: www.sportjugend-hessen.de και www.jugendreisen-hessen.de.