4ο Διεθνές Matala Beach Festival δωρεάν

Μάταλα revisited, δωρεάν στο 4ο Διεθνές Matala Beach Festival

Ζήστε δωρεάν σαν  hippies στα Μάταλα της Κρήτης και στείλτε τα διαχρονικά μηνύματα για Ειρήνη, Αγάπη, Ελευθερία. Από τις 20 έως τις 22 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί για 4η χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Matala Beach Festival, υπό τους ήχους ροκ συγκροτημάτων, με δωρεάν είσοδο και κάμπινγκ.

 

4ο Διεθνές Matala Beach Festival δωρεάν
4ο Διεθνές Matala Beach Festival δωρεάν
Η ατμόσφαιρα στα Μάταλα θυμίζει ήδη την εποχή των  hippies με τους δρόμους να έχουν ζωγραφιστεί από εθελοντές και όλα να είναι έτοιμα για να υποδεχτούν τα νέα «παιδιά των λουλουδιών».
Μέρα με τη μέρα φτάνουν οι πρώτοι επισκέπτες με το Road to Matala European Tour (London, Brussels, Amsterdam, Frankfurt & Berlin, Prague, Vienna, Athens, Matala). Είναι η αναβίωση του θρυλικού Road Trip των 60’s από Ευρωπαίους φίλους των Ματάλων που διέσχισαν οδικώς από το Λονδίνο, όλη την Ευρώπη μέχρι τα Μάταλα.
4ο Διεθνές Matala Beach Festival δωρεάν
4ο Διεθνές Matala Beach Festival δωρεάν
Οι υπεύθυνοι του Δήμου Φαιστού που διοργανώνουν το φεστιβάλ εκτιμούν ότι χιλιάδες θα είναι και φέτος οι επισκέπτες που θα θελήσουν να πάρουν μία γεύση από τον τρόπο ζωής των hippies της δεκαετίας του ΄70. Τότε που έφταναν στην περιοχή χιλιάδες οπαδοί του κινήματος. Η φυσιολογία της παραλίας με τις γνωστές σπηλιές ήταν ιδανική για τη δωρεάν και ελεύθερη ζωή μέσα στη φύση που πρότασσε το κίνημα.
Φέτος έχουν αφιερώματα σε SANTANA, BEATLES, THE POLICE, MUSE, BOB MARLEY.
Το Διεθνές Matala Festival  2014, πραγματοποιείται στην παραλία Ματάλων, στο camping της περιοχής και την πλατεία της πόλης.