Νέος διαγωνισμός για Τολό

Νέος διαγωνισμός με διαμονή για 2 άτομα στο Τολό

Το www.www.www.www.doreandiakopes.com και η εκπομπή Action Day  του τηλεοπτικού σταθμού Action24 σας χαρίζουν τον Ιούνιο δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό για δύο άτομα στο πανέμορφο ξενοδοχείο “Apollo” στο Τολό Αργολίδας.
Τι πρέπει να κάνετε για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό: 

Νέος διαγωνισμός για Τολό
Νέος διαγωνισμός για Τολό

1.  Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post γράφοντας αν οι διακοπές αποτελούν πολυτέλεια ανάγκη του ανθρώπου. Στείλτε σε μήνυμα απαραιτήτως το όνομα και το email σας (δεν δημοσιοποιείται) αφού ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με email. Γράψτε με ελληνικούς χαρακτήρες, αποφεύγοντας τα  greeklish.
2.     Κάντε like στη σελίδα του blog www.www.www.doreandiakopes.com Έτσι θα ενημερώνεστε πρώτοι για έξυπνες  λύσεις για φθηνά ταξίδια στην εποχή της κρίσης και για διακοπές με το χαμηλότερο κόστος.
3.    Κάντε like στη σελίδα της εκπομπής Action Day στο Facebook! Έτσι θα ενημερώνεστε πρώτοι για τα θέματα της  εκπομπής από το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο
4.    Κάντε like στη σελίδα του egiakoumis.gr στο Facebook! Έτσι θα ενημερώνεστε πρώτοι για να νέα του site. 
5).   Κάντε like στησελίδα του newsmail.gr στοFacebook! Έτσι θα ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα της καθημερινότητας
6).  Διαδώστε το διαγωνισμό στα Social Networks! Απλά κάντε κλικ στα εικονίδια που βρίσκονται αριστερά του Post για like στο FB, Twitter, για να μοιραστείτε τον διαγωνισμό με τους φίλους σας και να έρθουν και αυτοί στην παρέα μας. 
Σημαντικές πληροφορίες:
  • Προθεσμία λήξης υποβολής συμμετοχών Σάββατο 31 Μαΐου 2014 ώρα 19.00. Λίγο αργότερα θα γίνει η κλήρωση και η ανακοίνωση του νικητή από το doreandiakopes.com, egiakoumis.gr, newsmail.gr αλλά και από τις σελίδες του Action Day στα Social Media.
  • Η προσφορά ισχύει για διαμονή μόνο για τον Ιούνιο 2014
  • Ο Τυχερός θα ειδοποιηθεί με email για τον τρόπο παραλαβής του δώρου.
  • Διπλές/τριπλές συμμετοχές από το ίδιο/παρόμοιο όνομα/email δεν επιτρέπονται και θα διαγράφονται.
Επισκεφθείτε το site του ξενοδοχείου εδώ