Πάσχα από 75€ τα 2 άτομα


Πασχαλινό 4ήμερο από 75€ και τα 2 άτομα

Πάσχα Ελληνικό παραδοσιακό από 75 το 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Κι όμως γίνεται αρκεί να ψάξετε. Ενδεικτικά βρήκαμε τα πιο φθηνά 4ήμερα για Πάσχα Ελληνικό, για οικονομικές αποδράσεις κοντά στην Αθήνα με αυτοκίνητο, λεωφορείο, πλοίο ή τρένο.

Πάσχα από 75€ τα 2 άτομα
Πάσχα από 75€ τα 2 άτομα
Την περίοδο του Πάσχα 3 διανυκτερεύσεις (4 ημέρες) σε 2κλινο δωμάτιο με πρωινό, θα σας κοστίσουν σε:
Πάρο (Νάουσα) από 75
Σύρο (Γαλλησσά) από 99
Αίγινα (Αγία Μαρίνα) από 110
Ανδρο (Μπατσί) από 105
Δελφούς από 105
Τολό από 105
Λεωνίδιο από 105

 

Πάσχα από 75€ τα 2 άτομα
Πάσχα από 75€ τα 2 άτομα
Κινηθείτε έξυπνα και καταρρίψτε τον μύθο ότι τα ταξίδια χρειάζονται πολλά χρήματα. Για να κάνετε το ταξίδι σας πιο οικονομικό –χωρίς να ρίξετε την ποιότητα του- υπάρχουν τρόποι. Σημαντικό κέρδος για την τσέπη σας θα έχετε αν επιλέξετε νησιά ή λιγότερο προβεβλημένους προορισμούς.
Κατ’ αρχήν περιηγηθείτε στο διαδίκτυο για να πάρετε μια ιδέα για τις τιμές των ξενοδοχείων στην πόλη προορισμού σας.
Αναζητήστε ξενοδοχεία ακόμα και στην κατηγορία  luxury που πολλές φορές έχουν απίστευτες προσφορές.
Για την διαμονή σας, θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα αν βρείτε κατάλυμα που δεν θα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο. Για παράδειγμα το Ναύπλιο από το Τολό –που βρίσκεις οικονομικότερα ξενοδοχεία- είναι δίπλα, αλλά προσοχή στις μετακινήσεις σας. Πάντα υπάρχουν φθηνά ξενοδοχεία αλλά πρώτα εξασφαλίστε ότι θα σας βολέψουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς και δεν θα σπαταλήσετε χρήματα σε ταξί. 
Ψιλά γράμματα και προσφορές, κοιτάξτε τα προσεκτικά μπορεί να ισχύουν μόνο για συγκεκριμένες μέρες και να μην περιλαμβάνουν φόρους. Διαβάστε προσεκτικά.