Με ένα “κλικ” φθηνό ταξίδι

Φθηνό ταξίδι; Με ένα “κλικ” τα πάντα

Το ψάξαμε, το ανακαλύψαμε και ανεπιφύλακτα μπορούμε να πούμε ότι είναι το απόλυτο εργαλείο για όποιον θέλει να σχεδιάσει φθηνά το ταξίδι του με την παραμικρή λεπτομέρεια απ’ όλες τις παραμέτρους.Αντί να μελετάτε διαδρομές και να πονοκεφαλιάζετε με τα «συν» και «πλην» του προϋπολογισμού κάντε ένα «κλικ», συγκρίνετε οικονομικά και επιλέξτε την πιο συμφέρουσα λύση.

Με ένα "κλικ" φθηνό ταξίδι
Με ένα “κλικ” φθηνό ταξίδι

Ξεκινήστε το ταξίδια σας από την αναζήτηση στο Rome2rio.com, βάζοντας απλά σημείο αναχώρησης και προορισμού. Είναι μία χρήσιμη ιστοσελίδα που σας χαράσσει την διαδρομή του ταξιδιού σας με όλα τα είδη μεταφοράς (αεροπλάνο, Ι.Χ., λεωφορείο, τρένο, πλοίο, ταξί), δίνοντας αναλυτικά την διάρκεια του ταξιδιού με το κάθε μέσο, τις ώρες των δρομολογίων, τις επιλογές οδήγησης και το τελικό κόστος (με τις καλύτερες τιμές) για τον τρόπο που θα επιλέξετε να ταξιδέψετε.

Με ένα "κλικ" φθηνό ταξίδι
Με ένα “κλικ” φθηνό ταξίδι
Παράλληλα έχετε την δυνατότητα αναζήτησης διαφορετικών διαδρομών για τον προορισμό σας –με επιλογή ακόμα και σε διαδρομές με τις χαμηλότερες εκπομπές C02. 
Η αναζήτηση γίνεται για τις πτήσεις σε πάνω από 670 αεροπορικές εταιρίες έχουν λάβει άδεια από την OAG Aviation, οι διαδρομές από την βάση δεδομένων της Open Street Maps, ενώ έχει εκτεταμένη κάλυψη του δικτύου τρένων που εκτείνεται σε 52 χώρες,από την Ευρώπη, στην Κίνα, Ινδία, ΗΠΑ, ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών  καθώς και δρομολόγια λεωφορείων σε πόλεις και περιφέρειες.
Με ένα "κλικ" φθηνό ταξίδι
Με ένα “κλικ” φθηνό ταξίδι
Και όλα αυτά, υπολογισμένα μέχρι το τελευταίο σεντ. Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε κράτηση για εισιτήρια, διαμονή και ενοικίαση αυτοκινήτου με παραπομπή σε άλλες μηχανές αναζήτησης του είδους.