Τρένο 24 ευρωπαϊκές χώρες από 430€

Ταξιδέψτε με τρένο σε 24 ευρωπαϊκές χώρες από 430€

Αναζητείστε την δική σας μεγάλη περιπέτεια στην Γηραιά Ήπειρο κλείνοντας θέση στο τρένο της….μεγάλης φυγής. Ταξιδέψτε με τρένο σε 24 ευρωπαϊκές χώρες από 430€ (στην Β θέση) με το Eurail Global Pass.

Τρένο 24 ευρωπαϊκές χώρες από 430€
Τρένο 24 ευρωπαϊκές χώρες από 430€
Εξερευνήστε με αμαξοστοιχίες χώρες και πόλεις της Γηραιάς Ηπείρου με 10ήμερα ταξίδια έως και 3 μήνες, με εκπτώσεις και με απόλυτη ευελιξία αφού οι ημέρες ταξιδιού μπορεί να είναι μη συνεχόμενες. Βασικές προϋποθέσεις να είστε έως 25 ετών και να κάνετε κράτηση μέχρι και τις 31 Μαρτίου.
Εκμεταλλευτείτε την προσφορά για την περιήγησης σας (ακόμα και αν το ταξίδι είναι 24ωρο) που σας δίνει την δυνατότητα με αυτή την τιμή να αλλάξετε όσα τρένα επιθυμείτε σε όσες από τις 24 χώρες επιθυμείτε.
Στην  περίπτωση τώρα που είστε παρέα από 2 έως 5 άτομα οργανώστε τις διακοπές σας και κερδίστε επιπλέον έκπτωση 15%, αρκεί να ταξιδεύετε πάντα όλοι μαζί. Διαφορετικά εκμεταλλευτείτε τις επιπλέον προσφορές που σας κάνουν δώρο
2 επιπλέον μέρες για ταξίδι 15 ημερών
3 επιπλέον μέρες για ταξίδι 21 ημερών και
5 επιπλέον μέρες για ταξίδι 30 ημερών (1 μήνας)
Τρένο 24 ευρωπαϊκές χώρες από 430€
Τρένο 24 ευρωπαϊκές χώρες από 430€
Οι χώρες που μπορείτε να ταξιδέψετε είναι Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, Norway, Portugal, Romania, Slovenia, Spain, Switzerland, Sweden, Turkey.
Λεπτομέρειες και κρατήσεις εδώ.