Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα με 20€

Ταράζει πάλι τα νερά η Ryanair ανακοινώνοντας φθηνές πτήσεις, αλλά πάρτε χαρτί και μολύβι και υπολογίστε αν τελικά σας συμφέρει. Πτήσεις από/προς Αθήνα-Θεσσαλονίκη από 9,99€ για κρατήσεις 

Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα με 20€
Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα με 20€

που θα γίνουν μέχρι και τις 13 Φεβρουαρίου. Οι πτήσεις αφορούν από την 1η Απριλίου μέχρι και το τέλος Μαίου (πέντε ημερησίως)  και η τιμή περιλαμβάνει φόρους, αλλά όχι εξτρά χρεώσεις που άλλες αεροπορικές έχουν ενσωματώσει στην τιμή τους.
Ως low cost εταιρεία έχει επιπλέον χρεώσεις για όλες τις υπηρεσίες που δεν είναι άμεσα σχετιζόμενες με την πτήση, συμπεριλαμβανομένου των χρεώσεων αποσκευών, του check-in, των αναψυκτικών κατά τη διάρκεια της πτήσης και άλλων παροχών. Οι βαλίτσες και γενικά οι αποσκευές, το περίπλοκο σύστημα χρέωσής τους μέσω ίντερνετ ή στο αεροδρόμιο, συνήθως διπλασιάζει ή και τριπλασιάζει την τιμή του εισιτηρίου. 

Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα με 20€
Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα με 20€
Δώστε προσοχή στο κόστος της βαλίτσας -το βάρος της οποίας δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 15 κιλά ενώ επιτρέπονται μέχρι δύο αποσκευές ανά επιβάτη- διαμορφώνεται από 15 έως και 45 ευρώ, ανάλογα με τον αριθμό των αποσκευών και τον τύπο του ναύλου.
Σε περίπτωση που ταξιδεύετε με παιδί έως δύο ετών που δεν χρεώνεται στις περισσότερες αεροπορικές εδώ θα πληρώσετε 30€. Πάσης φύσεως βρεφικός εξοπλισμός μεγάλου όγκου, με εξαίρεση το παιδικό καρότσι χρεώνεται 10€.
Για την προ-επιλογή θέσης, υπολογίστε  από  5, 7 ή 10€ ανάλογα με τον τύπο της θέσης που επιλέγετε (premium, κανονική ή κανονική με προτεραιότητα επιβίβασης).
Η μεταφορά εξοπλισμού με το αεροσκάφος, π.χ. μουσικό όργανοή αθλητικός εξοπλισμός χρεώνεται 50 ευρώ.