Δωρεάν δραστηριότητες Χιονοδρομικό Καλαβρύτων

Δωρεάν δραστηριότητες την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων.

Δράση, παιχνίδι και χαρά δωρεάν για τα παιδιά την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στο Χιονδρομικό Καλαβρύτων που γιορτάζει την Παγκόσμια ημέρα Χιονιού. Τα παιδιά έως 12 ετών είναι οι 

Δωρεάν δραστηριότητες Χιονοδρομικό Καλαβρύτων
Δωρεάν δραστηριότητες Χιονοδρομικό Καλαβρύτων
επίσημοι καλεσμένοι με δωρεάν τα πάντα και πολύ χιονοπαιχνίδι!
Μετά την επιτυχημένη δράση του Χιονοδρομικού Κέντρου στο πλαίσιο του προγράμματος “familyweekend”, η διοίκηση του κέντρου είναι προσφέρει μια ακόμη γερή δόση … χιονιού και χαράς στους μικρούς φίλους.
Ποια ομάδα θα αντέξει καλύτερα γλιστρώντας πάνω στο χιόνι; Ποιος θα κερδίσει στις τσουβαλοδρομίες; Ποιος θα είναι ο καλύτερος μπαλονοδρόμος; Έχετε δει χιονο – στρουμφοχωριό;
Όλα αυτά στο υπέροχο λευκό τοπίο του Χελμού και τις αναβαθμισμένες και ασφαλείς εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.
Οι δράσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμα είναι οι εξής:
Τα παιδιά εκπαιδεύονται!
Δωρεάν μαθήματα σκι σε παιδιά 5-12 ετών από τη HELMOS SKI TEAM σε group των 10 ατόμων.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6942559992.
Τα παιδιά έχουν προνόμια (ισχύουν για παιδιά από 5 έως 12 ετών, με την προϋπόθεση ένας τουλάχιστον γονέας να έχει ski pass).
Δωρεάν Ενοικίαση εξοπλισμού από το κατάστημα του ΧΚΚ (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, συστήνουμε την προ-κράτηση 9:00πμ-4:00μμ στο τηλ. 6942559993).
Δωρεάν εισιτήριο για τους αναβατήρες στο ΧΚΚ.
Φαγητό στα παιδιά με -50% έκπτωση στο σαλέ.
Δωρεάν Μεταφορά με τα επίσημα snowbus από Πάτρα και Αθήνα (μέχρι 2 παιδιά ανά οικογένεια) για ημερήσιες εκδρομές την Κυριακή 19 Ιανουαρίου.
Δωρεάν δραστηριότητες Χιονοδρομικό Καλαβρύτων
Δωρεάν δραστηριότητες Χιονοδρομικό Καλαβρύτων

Τα παιδιά διασκεδάζουν!
Ελάτε να παίξουμε στο χιόνι με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο και να κερδίσουμε δώρα και διπλώματα συμμετέχοντας στους Χιονο-Διαγωνισμούς του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων:
Χιονο-τραβήγματα: Ποια ομάδα θα αντέξει καλύτερα γλιστρώντας πάνω στο χιόνι; Ποιος θα παρασύρει ποιόν;
Χιονο-τσουβαλοδρομίες: Και ο πιο γρήγορος θα κερδίσει! Με τα τσουβάλια στα πόδια, πόσο εύκολο είναι να χοροπηδήσουμε στο χιόνι; Η γραμμή τερματισμού μας περιμένει!
Μπαλονοδρομίες στα χιόνια: Στο κεφάλι, στην πλάτη, στα πόδια; Που θα βάλεις το μπαλόνι για να μην πέσει; Η ομάδα με τον καλύτερο συντονισμό θα στεφθεί νικητής!

Το παιχνίδι όμως δε σταματά εδώ. Παράλληλα τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του Παιδότοπου Learn ‘n Play Center!
Tο κυνήγι του λευκού διαμαντιού: Ένας θησαυρός είναι κρυμμένος στο βουνό του Χελμού! Ελάτε να τον βρούμε παρέα μαθαίνοντας τι πρέπει να προσέχουμε όταν είμαστε στα χιόνια!
Ή μήπως να φτιάξουμε ένα στρουμφοχωριό στο βουνό μας; Ελάτε να φτιάξει ο καθένας το στρουμφόσπιτό του!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:
Εγγραφές: 9.30-11.30πμ  στο κιόσκι αξεσουάρ του σαλέ
Διαγωνισμοί: 12-3μμ στη θέση Βαθειά Λάκκα
Λεπτομέρειες στο http://www.kalavrita-ski.gr/