4 μονοήμερες φθηνές αποδράσεις

Μονοήμερες οικονομικές αποδράσεις κοντά στην Αθήνα με αυτοκίνητο, λεωφορείο ή και τρένο –και φθηνό εισιτήριο- αλλάζουν τις Κυριακές μας, αλλά και την διάθεσή μας.   

4 μονοήμερες φθηνές αποδράσεις
4 μονοήμερες φθηνές αποδράσεις

Χαλαρώστε με μικρά μυστικά όπως μια βόλτα σε πέτρινα γεφύρια, σε σοκάκια, πιείτε καφέ κάτω από αιωνόβιους πλάτανους ή με θέα την θάλασσα και αποδράστε στην φύση και στην απόλαυση.

publ

❶ Τα γραφικά Καλάβρυτα ενδείκνυται ως απόλυτος χειμερινός προορισμός, ιδανικός και για πεζοπορία. Μία ανάσα από την Αθήνα και πιο βουνό και υπέροχη φύση, δεν γίνεται.
solo-traveller-travel-trip-vacation-icon--16Ανεβείτε με το λεωφορείο, περιηγηθείτε στα ιστορικά σοκάκια και συνεχίστε με υπέροχη βόλτα με τον οδοντωτό. Η μαγευτική διάσχιση του Βουραϊκού με το τρενάκι θα σας χαρίσει μία απόλυτη εμπειρία και καιρού θέλοντος πεζοπορήστε. 
images (2)ΚΤΕΛ 17€ /άτομο με επιστροφή.
tram-iconΟδοντωτός 19€ /άτομο με επιστροφή.

4 μονοήμερες φθηνές αποδράσεις
4 μονοήμερες φθηνές αποδράσεις

Τι θα λέγατε για μία….εντυπωσιακή Λιβαδιά; Μαγική βόλτα σε τοπίο ιδιαίτερου φυσικού κάλους στην καρδιά της πόλης στην περιοχή Κρύα.
solo-traveller-travel-trip-vacation-icon--16Ενδείκνυται για χειμωνιάτικες αποδράσεις και βόλτες σε καταπράσινα πλατάνια, τρεχούμενα νερά, πέτρινα γεφύρια. Γνωστή επίσης και για το σουβλάκι της! 
images (2) ΚΤΕΛ 24,80€/άτομο/επιστροφή
giftrainTΡΕΝΟ 
19€/άτομο/επιστροφή Α’ θέση και από 13€/άτομο/επιστροφή Β’ θέση (ανάλογα με την ώρα των δρομολογίων και ακόμα πιο φθηνά για κράτηση μέσω διαδικτύου).

4 μονοήμερες φθηνές αποδράσεις
4 μονοήμερες φθηνές αποδράσεις

Στο Ναύπλιο τον δημοφιλέστερο προορισμό για μονοήμερες ρομαντικές αποδράσεις όλες τις εποχές, αφεθείτε στην ονειρική ατμόσφαιρα στα δρομάκια της παλιάς πόλης.
solo-traveller-travel-trip-vacation-icon--16Κάνετε μία βόλτα στην τεράστια παραλία ή για κάτι πιο extrim ανεβείτε τα 999 σκαλοπάτια του κάστρου του. Πιείτε καφέ στην πλατεία Συντάγματος κάτω από τον πλάτανο και δοκιμάστε μεζέδες στα γραφικά ταβερνάκια του. 

images (2) ΚΤΕΛ 25€/άτομο με επιστροφή.

4 μονοήμερες φθηνές αποδράσεις
4 μονοήμερες φθηνές αποδράσεις

Χαλκίδα για την απόλυτη χαλάρωση και ουζοκατάνυξη για όσους και τον χειμώνα δεν αποχωρίζονται την θάλασσα.
solo-traveller-travel-trip-vacation-icon--16Βόλτες στην παραλία και αγνάντεμα στα νερά του Ευρίπου. Οι ωραιότεροι ουζομεζέδες, αλλά και cozy καφέ.

images (2) ΚΤΕΛ 17€/άτομο/επιστροφή
giftrain
ΤΡΕΝΟ 13€/άτομο με επιστροφή.