Kalavrita Family Weekend

«Kalavrita Family Weekend» με τα παιδιά δωρεάν σε ξενοδοχείο, εστιατόριο, χιονοδρομικό

Οικονομική οικογενειακή απόδραση το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιανουαρίου 2014 στα Καλάβρυτα με ΔΩΡΕΑΝ για τα παιδιά η διαμονή στο ξενοδοχείο, το φαγητό σε εστιατόρια-ταβέρνες και η είσοδος στο χιονοδρομικό. Η Ένωση Ξενοδόχων Καλαβρύτων, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, εστιατόρια και ταβέρνες της περιοχής, 

Kalavrita Family Weekend
Kalavrita Family Weekend

το Σπήλαιο Λιμνών Καστριών, το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, ενώνουν τις δυνάμεις τους και φιλοξενούν το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιανουαρίου, οικογένειες στα Καλάβρυτα για να περάσουν αξέχαστα αλλά και οικονομικά.
Η δράση με τίτλο «Kalavrita Family Weekend» έχει σαν στόχο να αναδείξει το χαρακτήρα της πόλης των Καλαβρύτων σαν ένα προορισμό φιλικό στην οικογένεια και το παιδί. Σε πολλές οικογένειες δίνεται έτσι η δυνατότητα -με χαμηλό κόστος- να έρθουν σε επαφή με τη φύση και τα υπέροχα τοπία και μνημεία των Καλαβρύτων και να απολαύσουν τις παροχές του Χιονοδρομικού Κέντρου.

Kalavrita Family Weekend
Kalavrita Family Weekend
Το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιανουαρίου 2014 τα παιδιά μέχρι 14 ετών, που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους, θα απολαύσουν δωρεάν όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες, όπως διαμονή με πρωινό στα ξενοδοχεία, φαγητό στα εστιατόρια και τις ταβέρνες, δωρεάν είσοδο στο Σπήλαιο Καστριών και το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος. Οι ενήλικες χρεώνονται κανονικά.  
Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων προσφέρει δωρεάν Ski Pass, εξοπλισμό και μια διαδραστική δραστηριότητα στον παιδότοπο του Χιονοδρομικού στα παιδιά ηλικίας έως και 14 ετών, εφόσον συνοδεύονται από τους γονείς τους (τουλάχιστον ο ένας γονέας πρέπει να προμηθευτεί το ski pass του Χιονοδρομικού). 
Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Καλαβρύτων (www.kalavrita-hotels.gr) και του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων (www.kalavrita-ski.gr).