Διαγωνισμός για Αθήνα


Διαγωνισμός για όσους μείνουν στην Αθήνα

Αυτή την φορά είπαμε να σας ταξιδέψουμε με σινεμά. Και έπεται συνέχεια με δώρα από το Kosmopolis για όσους αυτές τις γιορτές μείνουν στην Αθήνα. Το doreandiakopes σε συνεργασία με το Kosmopolis και με την τηλεοπτική εκπομπή Action Day  του τηλεοπτικού σταθμού Action24 χαρίζουν 10 εισιτήρια στα Odeon Cinemas στο Kosmopolis (Λεωφόρος Κηφισίας 73, Μαρούσι) προσφορά του φεστιβάλ γεύσης και παράδοσης «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ»
Τι πρέπει να κάνετε για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό:

  

Διαγωνισμός για Αθήνα
Διαγωνισμός για Αθήνα


1) Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post γράφοντας ποια είναι η αγαπημένη σας ταινία. Είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε  το όνομα σας και το email σας (δεν δημοσιοποιείται), αφού ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με email. Γράψτε με ελληνικούς χαρακτήρες, αποφεύγοντας τα  greeklish.

2) Κάντε like στη σελίδα του blogwww.www.www.doreandiakopes.com! Έτσι θα ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα τουριστικά νέα. 

4)Κάντε like στη σελίδα της εκπομπής Action Day στο Facebook! Ετσι θα ενημερώνεστε πρώτοι για τα θέματα της  εκπομπής από το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο

5) Κάνε FOLLOW  στο Twitter της εκπομπής @ActionDay Έτσι θα βλέπετε τα updates της εκπομπής και στο Twitter!

6) Διαδώστε το διαγωνισμό στα Social Networks! Απλά κάντε κλικ στα εικονίδια που βρίσκονται στο τέλος του Post για like στο FB, Twitter, για να μοιραστείτε τον διαγωνισμό με τους φίλους σας και να έρθουν και αυτοί στην παρέα μας. 

Σημαντικές πληροφορίες: 

*προθεσμία λήξης υποβολής συμμετοχών:

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2013 ώρα 19.00 . Λίγο αργότερα θα γίνει η κλήρωση και η ανακοίνωση του νικητή από το egiakoumis.com αλλά και από τις σελίδες του Kosmopolis, Action Day και του www.www.www.doreandiakopes.com στα Social Media


*Ο Τυχερός θα ειδοποιηθεί με email για τον τρόπο παραλαβής του δώρου.
**Διπλές/τριπλές συμμετοχές από το ίδιο/παρόμοιο όνομα -email δεν επιτρέπονται και θα διαγράφονται.