Χριστούγεννα Βαλκάνια από 178€

Χριστούγεννα στα Βαλκάνια από 178€ το άτομο (4ήμερο πακέτο με αεροπορικά εισιτήρια)

Χριστούγεννα Βαλκάνια από 178€
Χριστούγεννα Βαλκάνια από 178€

Σχεδιάζετε ταξίδι τα Χριστούγεννα με το μικρότερο δυνατό κόστος και χωρίς ταλαιπωρία και δίχως χάσιμο χρόνου σε πολύωρες μετακινήσεις; Προτείνουμε Χριστούγεννα στα ατμοσφαιρικά Βαλκάνια. Χιονισμένα και γιορτινά, πόλεις με εντυπωσιακή αρχιτεκτονική  και γεμάτα ιστορία και πολιτισμό αποτελούν τον ιδανικό προορισμό.  
Αναζητήσαμε και βρήκαμε για εσάς Χριστουγεννιάτικες αποδράσεις στα Βαλκάνια σε συνδυασμό με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια  και διαμονή σε ξενοδοχεία με στυλ. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές της 

Ολυμπιακής Αεροπορίας* για Βουκουρέστι, Σόφια και Βελιγράδι. Κάντε εγκαίρως κρατήσεις σε αεροπορικά εισιτήρια και κομψά ξενοδοχεία για την Χριστουγεννιάτικη απόδραση με κόστος για 4 ημέρες από 178€ το άτομο**.  Ισα που προλαβαίνετε.   

Βουκουρέστι

“Το μικρό Παρίσι των Βαλκανίων” με τις όμορφες γωνιές,. Ατμοσφαιρικά εστιατόρια, ανακαινισμένο ιστορικό κέντρο που θυμίζει την αίγλη του παρελθόντος και όμορφα κλαμπ. Καταπράσινη πόλη με έντονα ευρωπαϊκά στοιχεία γεμάτη κήπους και πάρκα. Ο εορταστικά στολισμένος τα Χριστούγεννα ποταμός Νταμπόβιτσα θα σας μαγέψει.
Αεροπορικά εισιτήρια: Αθήνα-Βουκουρέστι από 115€
(Αθήνα-Βουκουρέστι 63€ και Βουκουρέστι-Αθήνα 52€)
Διαμονή:

2κλινο δωμάτιο/3 διανυκτερεύσεις (4 ημέρες)/πρωινό
*από 125€ στο  www.hotelmichelangelo.ro

Κόστος πακέτου κατ’ άτομο για 4 ημέρες (αεροπορικά και διαμονή): 178€ το άτομο

Χριστούγεννα Βαλκάνια από 178€
Χριστούγεννα Βαλκάνια από 178€

Σόφια

Χριστούγεννα στην  «Βασίλσσα των Βαλκανίων» που είναι και αγαπημένος προορισμός των Ελλήνων. Η έντονη νυκτερινή ζωή της, η ποιοτική διασκέδαση, οι υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, οι παραδοσιακές αγορές της και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις με παγκόσμιο ενδιαφέρον ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.
Αεροπορικά εισιτήρια: Αθήνα-Σόφια με επιστροφή από 122€
(Αθήνα-Σόφια 67€ και Σόφια-Αθήνα 55€)
Διαμονή:
2κλινο δωμάτιο/3 διανυκτερεύσεις (4 ημέρες)/πρωινό
*από 117€ στο www.hotelfashion.net

Κόστος πακέτου κατ’ άτομο για 4 ημέρες (αεροπορικά και διαμονή): 180€

Χριστούγεννα Βαλκάνια από 178€
Χριστούγεννα Βαλκάνια από 178€

Βελιγράδι

Το hot spot των Βαλκανίων, ιδανικό για Χριστούγεννα. Βελιγράδι all time, γεμάτο ιστορία και παράδοση με παραμυθένιο ιστορικό κέντρο. Πόλη φιλόξενη γεμάτη με κεφάτα στέκια.  
Αεροπορικά εισιτήρια: Αθήνα-Βελιγράδι από 127€
(Αθήνα-Βελιγράδι 74€ και Βελιγράδι-Αθήνα 53€).
Διαμονή:
2κλινο δωμάτιο/3 διανυκτερεύσεις (4 ημέρες)/πρωινό
*από 111€ στο www.slavijahotel.com και
*από 120€ στο www.hoteltash.com.
Κόστος πακέτου κατ’ άτομο για 4 ημέρες (αεροπορικά και διαμονή): 182,50€ στην πρώτη περίπτωση και στην 187€ δεύτερη.

*Οι αεροπορικές προσφορές που περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίων αφορούν κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και τις 14 Νοεμβρίου, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας www.olympicair.comγια ταξίδια  από 1η Δεκεμβρίου έως 31 Ιανουαρίου 2014.
**Η αναζήτηση σε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων της Ολυμπιακής (σύμφωνα με την προσφορά)  και καταλυμάτων (μέσω μηχανής αναζήτησης) έγινε στις 9 Νοεμβρίου και αφορούν στην περίοδο από 25 έως 28 Δεκεμβρίου.