Προσοχή στις προσφορές

Να είμαστε προσεκτικοί στα “ψιλα γράμματα” των προσφορών

«Ρώμη αεροπορικά & 2-3 Διανυκτερεύσεις από €99 σε Κεντρικό Ξενοδοχείο με Πρωινό» λέει η προσφορά site με εκπτωτικά κουπόνια που έφτασε στο email μου. Προσοχή στις προσφορές γιατί ψάχνοντας την αποδείχτηκε “ανθρακες ο θησαυρός”. Κρίμα η χαρά μου για ένα 3ήμερο με 2 διανυκτερεύσεις στην αιώνια πόλη, αφού η αρχικά δελεαστική προσφορά των 99€ το άτομο σε 2κλινο δωμάτιο κατέληγε με τις εξτρα χρεώσεις στα 226,96€ στην καλύτερη περίπτωση.

 

(με τους αεροπορικούς φόρους και τον επίναυλο καυσίμων στα +127,96€). 

Προσοχή στις προσφορές
Προσοχή στις προσφορές

Στην καλύτερη, γιατί υπάρχει και η χειρότερη με 256,96€ το άτομο με άλλες επιπλέον χρεώσεις που αφορούν συγκεκριμένες ημερομηνίες. 

Προσοχή στις προσφορές
Προσοχή στις προσφορές

Προσοχή στις προσφορές γιατί στους «γενικούς όρους και διευκρινήσεις» του site σε άλλη σελίδα αναφέρονταν ότι «το κουπόνι δεν καλύπτει επιπλέον φόρους, τέλη, χρέωση υπηρεσιών πέραν της προσφερόμενης και φιλοδωρήματα». Της «προσφερόμενης»; Δηλαδή, «Ρώμη αεροπορικά & 2-3 Διανυκτερεύσεις από €99 σε Κεντρικό Ξενοδοχείο με Πρωινό»; 

Προσοχή στις προσφορές
Προσοχή στις προσφορές

Μπερδευτήκατε και απογοητευθήκατε; Συμπέρασμα: Ψάξτε καλύτερα και συγκρίνετε. Προσοχή στις προσφορές. Αν δεν διαβάσετε καλά τα «ψιλά γράμματα», που θα σας κοστίσουν επί πλέον χρεώσεις και θα εκτινάξουν την τιμή του ταξιδιού στα ύψη.