Προλάβετε τις πτήσεις από 39€


Παράταση  για κρατήσεις στις προσφορές των φθηνών εσωτερικών πτήσεων έδωσε πριν από λίγη ώρα η Aegean. Φθηνές εσωτερικές πτήσεις από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Μάρτιο 2014 με τελική τιμή 98€ μετ’ επιστροφής. Οι πτήσεις αφορούν ναύλους από και προς Αθήνα για Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Μυτιλήνη, Ρόδο και Χανιά με ειδική προσφορά της Aegean. 

Προλάβετε τις πτήσεις από 39€
Προλάβετε τις πτήσεις από 39€

Για απλή μετάβαση προς Αθήνα από 39 και από Αθήνα από 59€. Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και της 30/07/2013 για πτήσεις που εκτελούνται με την Aegean από 20/09/2013 έως και 29/03/2014.
Οι ναύλοι περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής για αγορά εισιτηρίου από το site της Aegean. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου και σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Οι ναύλοι προσφοράς δεν συμπεριλαμβάνουν χρέωση κάρτας πληρωμής. Για συναλλαγές με Aegean Bonus Visa και Aegean Visa Cyprus δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής.