Για να μην χάσετε το αεροπλάνο

Tips για να μην χάσετε το αεροπλάνο.

Χαμένη πτήση=Χαμένες διακοπές+χαμένο χρήμα και οι εποχές δεν είναι για τέτοια. Για να μην τρέχετε σαν τρελοί και στο τέλος σας κλείσουν και την πόρτα στα μούτρα και χάσετε το αεροπλάνο ακολουθήστε τα παρακάτω tips

Για να μην χάσετε το αεροπλάνο
Για να μην χάσετε το αεροπλάνο
Τί πρέπει να κάνετε για να μην χάσετε το αεροπλάνο:

  1. Αποφεύγετε τον δρόμο προς το αεροδρόμιο τις ώρες αιχμής. 
  2. Αν σας βολεύει όμως η ώρα πτήσης ξεκινήστε αρκετά νωρίτερα ή χρησιμοποιήστε τα μέσα μαζικής μεταφοράς –κυρίως μετρό, προκείμενου να αποφύγετε τα μποτιλιαρίσματα.  
  3. Εκλέξτε την πύλη σας και τα μάτια σας δεκατέσσερα σε ενδεχόμενη αλλαγή της. Σ’ αυτή την περίπτωση θα χάσετε πτήση και τα χρήματα για το εισιτήριο. Να είστε πάντα κοντά στην πύλη και να δίνετε προσοχή στις ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα.
  4. Αν ταξιδεύετε με εταιρεία low cost φροντίστε να μάθετε αν στα σημεία που γίνεται το chek in δημιουργείται ουρά χιλιομέτρων. Κινδυνεύετε να μείνετε εκτός πτήσης στην περίπτωση που έχετε ανταπόκριση με μικρό χρονικό περιθώριο και να το χρεωθείτε ακούγοντας την κλασσική δικαιολογία των εταιρειών «φταίει η ασφάλεια του αεροδρομίου και όχι η εταιρεία μας». 
  5. Επιλέξτε πτήσεις με διαφορά ωρών μεταξύ τους για να μπορείτε να αντιμετωπίσετε χωρίς άγχος καθυστερήσεις πτήσεων, σε ελέγχους και αποστάσεις αεροδρομίων.