Γενεύη από 59€ με μια χειραποσκευή

Στην Γενεύη με 59€ ή 79€ μετ’ επιστροφής μόνο με την χειραποσκευή σας, από την 1η Σεπτεμβρίου 2013 με την SWISS. Αν ανήκετε σ’ αυτούς που ταξιδεύουν με το ελάχιστο της..προίκας τους στην βαλίτσα, τότε η δελεαστική προσφορά σας ενδιαφέρει. 
 

Γενεύη από 59€ με μια χειραποσκευή
Γενεύη από 59€ με μια χειραποσκευή
Η τιμή που περιλαμβάνει φόρους, τέλη και έξοδα παροχής υπηρεσιών για κρατήσεις επιτρέπει μόνο τη μεταφορά μιας χειραποσκευής μέχρι 8 κιλών και μέγιστο μέγεθος 55 x 40 x 23 εκ.

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερα άτομα για να μειώσουν το κόστος του εισιτηρίου τους ταξιδεύουν μόνο με μία χειραποσκευή κερδίζοντας παράλληλα  χρόνο αλλά και ασφάλεια. Ενημερωθείτε προηγουμένως από την αεροπορική εταιρεία που ταξιδεύετε για την πολιτική που ακολουθεί στις χειραποσκευές και αν το ταξίδι σας είναι σύντομο, οργανωθείτε παίρνοντας μαζί σας μόνο τα απαραίτητα.

 

Γενεύη από 59€ με μια χειραποσκευή
Γενεύη από 59€ με μια χειραποσκευή

 

Ξεκινήστε από τα βασικά που δεν είναι άλλο από την κατάλληλη μαλακή και ελαφριά αποσκευή. Έχετε κατά νου ότι στις χειραποσκευές απαγορεύονται συσκευασίες υγρών άνω των 100ml (μπορείτε να τις μεταφέρετε στο ειδικό σακουλάκι του αεροδρομίου αλλά δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν συνολικά το 1 λίτρο), επικίνδυνα υλικά, όπως μαχαίρια, σπίρτα κ.ά. 

Γενεύη από 59€ με μια χειραποσκευή
Γενεύη από 59€ με μια χειραποσκευή
Χρήματα, πολύτιμα αντικείμενα, διαβατήρια και άλλα ταξιδιωτικά έγγραφα, δεν τα βάζουμε ποτέ στην χειραποσκευή. Τα ντουλάπια πάνω από τα καθίσματα ενός αεροπλάνου δεν είναι το πιο ασφαλές μέρος για να αποθηκεύετε πράγματα αξίας.
Η ώρα του πακεταρίσματος δεν θα εξελιχθεί σε πονοκέφαλο αν τυλίξετε τα ρούχα σας σε ρολό, γεμίσετε τα κενά με μικρά αντικείμενα και φορέσετε παλτό, μπουφάν ή μπότες που έχουν επιπλέον βάρος και πιάνουν αρκετό χώρο.
Χρυσός κανόνας: Πάρετε μαζί σας μόνο τα απαραίτητα. Ε, δεν πάτε και στην άκρη του κόσμου κι αν σας λείψει ένα ξυραφάκι ή το σαμπουάν βολευτείτε από το πιο κοντινό σουπερ-μάρκετ.  
Πληροφορίες σχετικά με την προσφορά www.swiss.com