Τρένο low cost και γρήγορο

Το πρώτο τρένο low cost  και γρήγορο είναι γεγονός, στην Γαλλία. Πρόκειται για το Ouigo με τιμές εισιτηρίων από 10€ (με early booking) ιδιαίτερα χαμηλές σε σχέση με αυτές του TGV. 

 

Τρένο low cost και γρήγορο
Τρένο low cost και γρήγορο
Το τρένο εξυπηρετεί τα περίχωρα του Παρισιού με την νότια Γαλλία Λυών, Μασσαλία και Μονπελιέ–διαπερνά κάθετα σχεδόν όλη την Γαλλία- και αναχωρεί από το Marne-la-Vallee (όπου βρίσκεται η Euro Disney).
Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα “Le Figaro”, στο τρένο low cost και γρήγορο η μέση τιμή για ένα ταξίδι από το Παρίσι στη Μασσαλία κοστίζει μόλις 25€ με το Ouigo, 72€ με  το TGV, όταν τα αεροπορικά κοστίζουν 34€ με την Ryanair και 50€ Air France. 

 

Τρένο low cost και γρήγορο
Τρένο low cost και γρήγορο
Οι επιβάτες στο γρήγορο και low cost τρένο θα μπορούν να μεταφέρουν μόνο μια αποσκευή δωρεάν* και για τις επιπλέον θα καταβάλλουν αντίτιμο όπως και στις αεροπορικές. Στην διάρκεια του ταξιδιού δεν θα υπάρχει γεύμα και η δυνατότητα μεταφοράς αυτοκινήτου. Όπως και οι αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους το Ouigo χρησιμοποιεί περιφερειακούς σταθμούς τρένων και όχι κεντρικούς. Οπότε υπολογίστε τον χρόνο και το χρήμα για να φτάσετε στον προορισμό.

 

Τρένο low cost και γρήγορο
Τρένο low cost και γρήγορο

Τα εισιτήρια στο τρένο low cost  και γρήγορο θα προπωλούνται μόνο ηλεκτρονικά ενώ δεν θα μπορούν να αντικατασταθούν ή να επιστραφούν.

 

*Αποσκευές

Τρένο low cost και γρήγορο

 

Ο βασικός ναύλος περιλαμβάνει μία αποσκευή με μέγιστες διαστάσεις 35 εκατοστά Χ 55 εκατοστά Χ 25 εκατοστά (η κλασσική χειραποσκευή των αεροπλάνων) -περίπου το μέγεθος ενός μεσαίου μεγέθους σακίδιο ή μία τσάντα wheelie ή μία τσάντα υπολογιστή 15cm x 36cm X 27 εκατοστά.
Για επιπλέον ή μεγαλύτερες αποσκευές θα χρεωθείτε 5€ κατά την ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου ή 10€ κατά την επιβίβαση στο τρένο.

look_logo Τιμές και δρομολόγια εδώ.